Затримали не всіх: Підозрювані у 150-мільйонному мародерстві у Міноборони накивали п'ятами

Посадові особи товариства з обмеженою відповідальністю «Трейд Коммодіті», підозрювані в розкраданні понад 149 млн грн на закупівлі палива для Міністерства оборони, втекли.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

«Вони всі втекли, на жаль», - сказав він. За його словами, ймовірно, їм вдалося сховатися, оскільки хтось «злив» інформацію про те, що НАБУ і САП готують спільну спецоперацію із затримання фігурантів справи.

Нардеп від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко заявив, що до компанії "Трейд Коммодіті" має стосунок бізнесмен Андрій Адамовський, який є партнером нардепа від БПП Олександра Грановського.

Як повідомлялося раніше, детективи НАБУ під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали заступника міністра оборони і директора департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів Міноборони за підозрою в причетності до розтрати понад 149 млн грн держкоштів при закупівлі палива для Міністерства оборони.

Двоє чиновників було затримано в результаті проведених в середу детективами НАБУ під керівництвом прокурорів САП обшуків.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...