Затримано бойовика "ДНР", який обстрілював Мар'їнку (відео)

У Волновасі співробітники поліції затримали 31-річного бойовика "ДНР" на прізвисько "Рудий", який брав участь в обстрілі Мар'їнки.

Олександр Мотузяник

Про це заявив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу, передають Патріоти України.

Чоловік вступив до лав незаконних озброєних формувань у 2015 році заради фінансової винагороди. Раніше він двічі відбував покарання у місцях позбавлення волі за розбійний напад та крадіжку.

"Кілька місяців бойовик провів на передовій під Донецьком, де регулярно брав участь в обстрілі Мар'їнки зі 120 мм міномета. Під час бойових дій, коли його підрозділ поніс втрати, він злякався і втік", - зазначив спікер Міноборони з питань АТО.

Як говорить Мотузяник, вже на підконтрольній території Україні бойовик обікрав рідну тітку, відбув покарання, вийшла на свободу, а тепер знову був затриманий за участь у незаконних збройних формуваннях.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...