Затриману російську пропагандистку пропонують обміняти на українського журналіста Сущенка

Український журналіст Юрій Бутусов і радник глави МВС Зорян Шкіряк висунули пропозиції щодо того, як вчинити з затриманою в Києві журналісткою російського "Першого каналу" Ганною Курбатовою.
Ганна Курбатова

Про це вони написали на своїх сторінках в Facebook, передають Патріоти України.

Так, Бутусов нагадав про затримання українського журналіста Романа Сущенка при його візит до Москви.

"Вимагаю, щоб із солідарності з нашим колегою, СБУ припинила відпускати і видворяти російських журналістів, які приїжджають щоб виконувати завдання по інформаційній війні проти України. Вона сама себе задокументувала - проникла в Україну без офіційної акредитації, знімала брехливі сюжети, отримувала за це гроші. Тепер для обміну на Сущенка російських пропагандистів треба кидати у в'язницю", - зазначив журналіст.

Подібної думки дотримується і Шкіряк.

"Хоча, заради справедливості, може і варто було б затримати і використовувати для обміну на наших заручників. Зокрема, Вадима Сущенка або нещодавно викраденого ФСБ інваліда дитинства українця Павла Гриба", - написав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...