"Завдяки українським волонтерам ЗСУ бомблять нас із безпілотників": Кремлівський пропагандист поскаржився на відсутність допомоги "ополченцям Донбасу"

Російський пропагандист Олександр Сладков заявив, що в "армії ДНР" волонтерський рух давно уже занепав.

Про це він розповів у своїй статті на одному з пропагандистських ресурсів окупантів РФ, передають Патріоти України.

"Сегодня украинцы опять бьют по Донбассу с воздуха, и ещё как. Беспилотники налетают и сбрасывают на позиции ДНР: ВОГ-17, гранаты ручные, гранаты от РПГ, и даже 82 мм мины. Откуда у ВСУ столько БЛА? Волонтёры! Они и поставляют (есть и штатные аппараты)", - пише Сладков.

Тут же він скаржиться на те, що волонтерська підтримка "ополченцям" вже давно зійшла нанівець. "В армии ДНР волонтёрское движение давно уже сникло. Не без содействия командования. Жаль", - журиться пропагандист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...