"Завдяки війні з Україною, яка стає все гарячішою, нинішній режим у РФ вирив собі могилу", - російський поет

У Кремлі не засвоїли головного уроку російської історії, спробувавши війною з Україною зупинити внутрішній конфлікт у країні.

Дмитро Биков

Росія намагається погасити внутрішній громадянський конфлікт зовнішньої війною з Україною. Таку думку 25 грудня висловив російський поет Дмитро Биков на "Дилетантских чтениях" у Санкт-Петербурзі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Головний, можливо, урок російської історії. Не треба намагатися з допомогою війни зовнішньої погасити внутрішню війну. Це те, що казав [Максим] Горький, гасити вогонь соломою. Я боюся, що у 2014 році Росія знову зробила цю помилку. Саме завдяки війні з Україною, яка стає все гарячішою, нинішній режим вирив собі безповоротну могилу", – розповів він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...