"Зажмуть за хвіст": Астролог озвучив особливо неприємний прогноз для диктаторів

На його думку, 20 грудня поточного року розпочинається період, особливо небезпечний для тоталітарних режимів і диктаторів.

Влад Росс

Про це "Обозревателю" розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

За його словами, в цей день планета Сатурн переміститься в знак Козерога - "знак консерватизму і диктаторства", де буде перебувати протягом найближчих 2,5 років.

Як пояснив астролог, це означає, що "диктаторів зажмуть за хвіст" - їхня влада опиниться в серйозній небезпеці.

У цьому контексті Влад Росс нагадав про те, що саме під час такого положення Сатурну "після низки смертей правителів - Брежнєва, Андропова, Черненка" - в 1991 році "розвалився Радянський Союз".

Румунський диктатор Ніколає Чаушеску також був повалений "на Сатурні в Козерозі" в 1989 році. У той же період, в 1989 році, відбулось падіння Берлінської стіни.

За прогнозами астролога, кінець грудня поточного року та січень 2018 року стануть найбільш небезпечними для лідера Північної Кореї - Кім Чен Ина. "Саме в цей час в його натальній карті народження Сатурн зійдеться з його Нептуном, що означає небезпеку перевороту, активізацію таємних ворогів. Одночасно Марс на небі в сузір'ї Скорпіон - символ небезпечних вибухонебезпечних, вогнепальних ситуацій - зійдеться з його особистим натальним положенням Марсу і Сатурну в Скорпіоні", - пояснив Влад Росс.

Для президента Венесуели Ніколаса Мадуро небезпека повалення підвищується "ближче до літа", а у президента Росії Володимира Путіна "дуже складний період почнеться вже з лютого 2018 року", - пообіцяв він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...