Збив хлопця і, замітаючи сліди, спалив авто: Смертельна ДТП на Львівщині

У Львівській області водій позашляховика Opel Frontera збив 20-річного мотоцикліста, після чого спалив свій автомобіль.

Про це повідомили на сторінці Головного управління Нацполіції області в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

ДТП сталося в неділю, 10 вересня, близько п'ятої ранку на дорозі між селами Туринка і Боянець Жовківського району. Водій іномарки врізався в мотоцикл "Восход", яким керував 20-річний житель села Боянець Жовківського району, після чого відразу зник. Мотоцикліст загинув на місці події.

Під час слідчо-розшукових дій поліцейські встановили, що автомобілем Opel Frontera керував 30-річний житель одного з сіл Жовківського району. Неподалік від села Боянець правоохоронці виявили спалений позашляховик. Було встановлено, що підпал скоїв водій, щоб знищити сліди смертельного наїзду на 20-річного мотоцикліста. Автомобіль повністю згорів. Призначено ряд експертиз.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Водієві іномарки загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі і, можливо, без права керувати транспортним засобом до трьох років.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...