Здав родича, тепер "гібридно" виправдовується: Кремлівський топ-пропаганд*н прокоментував вирок племіннику-терористові після його зізнання в участі у війні на Донбасі

На цей раз знаменитий російський телеведучий запевняє громадськість, що те нещастя, що трапилося в родині, - чистої води "совпадение", а його скандальне зізнання на камеру нібито ніяк не пов'язане з вироком суду в Німеччині.

Дмитро Кисельов

Відомий російський телепропагандист Дмитро Кисельов порушив тривале мовчання і вперше прокоментував "сімейну драму" - кримінальну справу і судовий вирок щодо сина свого рідного брата Сергія, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, опублікованою порталом govoritmoskva, Кисельов заперечує зв'язок між своїм зізнанням щодо "донбаського минулого" племінника і його нещастями в судах. Телевізійник запевняє, що про службу Сергія Кисельова в рядах терористів "ДНР" на самому початку "російської весни" на Донбасі правоохоронцям в Німеччині, громадянином якої є його племінник, стало відомо і без його інтерв'ю.Двома днями раніше суд в Мюнхені оголосив вирок. Найближчі два роки і три місяці Сергію Кисельову доведеться провести в місцях позбавлення волі. Згідно даних ЗМІ, вирішальним свідченням стало інтерв'ю Дмитра Кисельова, де тележурналіст розповів, що його племінник воював в Донбасі за "русскій мір".

Тим часом, соцмережі щосили коментують історію з племінником пропагандиста, називаючи знаменитого дядечка "Іудою", який сам відправив за грати близьку людину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...