"Здрасьтє Вам": Алла Пугачова заявила, що повідомлення про її смерть дещо передчасні

За її словами у співачки був період, коли вона відчувала себе жахливо, але це більше були технічно-побутові проблеми.

Алла Пугачова спростувала повідомлення про важку хворобу - «Я жива і здорова», повідомила співачка в інтерв'ю телепрограмі «Життя і побут», передають Патріоти України.

Ніяких операцій Пугачова не планує найближчим часом. «У мене все в порядку і оперувати нічого не треба, а моєї смерті вони не дочекаються».

Таким чином чутки про різке погіршення самопочуття у Алли Пугачової не підтвердилися. В інтернеті доходило навіть до появи інформації про смерть Примадонни, що нібито ретельно приховувалася її родичами.
Незважаючи на свій вік Алла Пугачова продовжує радувати шанувальників своєю творчістю і періодично організовує виступи. Великі концерти останнім часом все таки стали рідкістю для неї, але при цьому вона є частим гостем на різноманітних вечірках і корпоративах.
Її життя склалося таким чином, що по-справжньому щасливою в сімейному житті вона змогла стати тільки в похилому віці. Вона оточена любов'ю чоловіка і ростить двох чудових дітей.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...