"Згадаймо, як неспроможність європейських політиків привела до другої світової війни": Нардеп запропонував Європі спосіб боротьби з Путіним

Європа повинна посилити санкції проти Москви, щоб президент РФ Володимир Путін почав поважати міжнародне право.
Рефат ЧубаровПро це під час виступу на Конгресі ініціатив Східної Європи в Любліні заявив народний депутат від фракції "Блоку Петра Порошенка", голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передають Патріоти України.

"Якщо ви хочете захистити свої народи і країни, у вас немає виходу, крім як захищати Крим, кримських татар, і стояти пліч-о-пліч з Україною. Сподіваюся, що заходи до агресора будуть більш жорсткими, здатними змусити кожну країну поважати міжнародне право, поважати волю та інтереси своїх сусідів", - заявив він.

"У результаті російської агресії весь післявоєнний світовий порядок перекинувся", - додав Чубаров.

За словами депутата, анексія Росією українського півострова Крим нагадує окупацію Чехословаччини Гітлером.

"Росія - постійний член Ради Безпеки ООН - зруйнувала світовий порядок вторгненням і анексією Криму. Вперше в післявоєнній Європі одна держава захопила територію іншої. Путін хоче від європейських політиків нової Ялти. Під час цієї уявної Путіним зустрічі світ знову повинен бути поділений, і порядок повинен бути визначений відповідно до його уявлень", - сказав голова Меджлісу кримських татар.

"Для європейських політиків зараз час вибору. Цей вибір може бути катастрофічно руйнівним для людства, як це сталося в 30-і роки. Згадаймо, як неспроможність європейських політиків привела до другої світової війни", - резюмував Чубаров.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...