Згадав про свій старий диплом юриста: Зеленський публічно заявив про участь у президентських перегонах (відео)

Цікаво, що кілька років тому комік оповідав, як через великий внутрішній спротив, через наполягання батька, "домучив" навчання на юриста.

Відомий український шоумен, лідер "Студії 95 квартал" Володимир Зеленський вперше публічно висловився про участь у виборах президента України в 2019 року, передають Патріоти України.

На концерті "Вечірнього кварталу" комік присвятив цій темі кілька хвилин, підкресливши, що його життя "перетворилося на жах", оскільки його постійно запитують про участь у виборах.

"У мене є юридична освіта, і це плюс для мене. Але у мене нема політичного досвіду... І це жирний плюс!" - сказав у жартівливій формі Зеленський.

Потім разом з іншими акторами "Студії" Зеленський уявив, що змінилося б у разі обрання його президентом України. При цьому коміки також поцікавилися у глядачів, чи хочуть вони бачити його лідером держави.

Завершив номер Зеленський досить загадковою заявою, так і не давши прямої відповіді: "Я йти в президенти не хо... ча, подивимося".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...