Згорів від раку: Помер відомий український журналіст

Вночі в неділю, 14 січня, помер український журналіст Дмитро Гомон.

Дмитро Гомон

Про це повідомила його дружина Тетяна у Facebook, передають Патріоти України. Він працював на сайті телеканалу Еспрессо, займався міжнародною тематикою.

Причиною смерті став рак підшлункової залози. Останні два тижні Дмитро провів в Ізраїлі, де йому уточнили діагноз і провели курс хіміотерапії. 11 січня він з дружиною повернувся до Києва.

"Він до останнього моменту був в повній свідомості, з мінімальною кількістю знеболюючих за останній місяць. (...) Він був налаштований боротися і боровся, адже лікування в Ізраїлі дало йому сили і віру. Ми всі сподівалися і я ні на мить ні про що не шкодую ", - написала дружина Тетяна.

Дмитру Гомону було 38 років. У нього залишилися двоє дітей.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...