"Зграя хитрих виродків", - відомий блогер накинувся на активістів через їх претензії до Гройсмана

Активісти громадської організації «АвтоЕвроСила» провели акцію під Кабміном з вимогою до прем'єра і чиновників уряду ще більш якісно проводити ремонт доріг.

Популярний український блогер Кім Ахеджаков пише про те, що спочатку здалося, що акція громадської організації «АвтоЕвроСила» під Кабміном з вимогою відремонтувати дороги - це фейк, але виявилося, що евробляхери і правда вирішили вимагати від прем'єра і чиновників уряду ще більш якісно проводити ремонт доріг, передають Патріоти України.
На думку блогера, "насправді це верх цинізму і ідіотизму одночасно, не тому що абсурдна вимога, вона, як раз-таки, цілком правильна, інша справа те, хто його висловлює, хто висловлює свої вимоги уряду. Збіговисько евробляхерів, які не платять податків взагалі, вимагає від держави знайти гроші і відремонтувати дороги. «Зграя хитрих виродків, за якими плаче тюрма, вирішили, що вони на своїх коритах не можуть пересуватися по таким дорогам», - обурюється Ахеджаков.
Він додає, що, на думку евробляхерів, Гройсман особисто повинен знайти кошти і в мить відремонтувати всі дороги, аж до сільських. Кім Ахеджаков зазначає, що пора вже державі вирішувати кардинально проблему, поки це ще можливо законними засобами.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...