Жахлива ДТП в Росії: 13 людей загинуло (відео)

Неподалік російського міста Заінськ не розминулись вантажівка "КамАЗ" і пасажирський автобус "Неоплан". Автобус перекинувся на проїзній частині і загорівся. Загинуло 13 людей.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров'я Татарстану, передають Патріоти України.

Інцидент стався в ніч з 1 на 2 липня. Пасажирський автобус прямував за маршрутом "Самара – Іжевськ".

Внаслідок зіткнення загинули 13 пасажирів рейсового автобуса, серед загиблих – двоє дітей. Ще 15 осіб постраждали, 12 з них госпіталізовані до лікарні.

У МВС по Татарстану вважають, що винним у зіткненні є водій автобуса, який, за однією з версій, був засліплений фарами вантажівки.

Водій автобуса 1961 року народження скоїв зіткнення з вантажівкою. Після удару автобус перекинувся і загорівся,
– йдеться у повідомленні.

Головне слідче управління МВС по Татарстану відкрило два кримінальні провадження за статтями "Виробництво, зберігання, перевезення або збут товарів і продукції, виконання робіт або надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки" та "Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело з необережності смерть двох або більше осіб".

Правоохоронці планують затримати водія вантажівки та двох водіїв пасажирського автобуса.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...