Жахливе вбивство на Закарпатті: 16-річний юнак наніс 30 смертельних ножових поранень власному дядькові

11 серпня на службу “102” надійшло повідомлення від медиків про те, що в селі Зарічово Перечинського району в кюветі біля сільської ради виявлено тіло чоловіка.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що виявлений чоловік – 53-річний міцевий мешканець, – повідомляє прес-центр Національної поліції у Facebook, передають Патріоти України.

Під час огляду тіла правоохоронці знайшли 30 ножових поранень: 22 – грудної клітки та 8 ран шиї.

Правоохоронці встановили, що страшний злочин скоїв 16-річний племінник загиблого. Потерпілий, нападник та його мати проживали в одному будинку. Між неповнолітнім та його родичем були тривалі неприязні відносини.

Працівники поліції з’ясували, що 7 серпня о 17 годині юнак посварився зі своїм родичем. За словами одинадцятикласника, його дядько шукав алкоголь та цигарки в будинку, а коли не знайшов – став кричати на племінника та нецензурно лаятися. Неповнолітній взяв ніж та наніс родичу смертельні удари.

Після вчиненого злочину нападник відніс тіло в лісосмугу за 80 м від свого місця проживання, закопав, потім змив всі сліди з місця злочину та спалив одяг. В ніч з 10 на 11 серпня юнак самостійно викопав тіло і приніс на місце, де його і знайшли.

Неповнолітньому злочинцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115, тобто умисне вбивство. Слідство триває. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...