Жахи столичної Троєщини: Убив жінку та вистрибнув із вікна 7-го поверху (фото)

Увечері 3 березня у Києві на Троєщині, а саме на проспекті Маяковського, 12В, у багатоповерхівці сталися страшні випадки.

У квартирі цього будинку знайшли тіло мертвої жінки. Крім того, з цього ж житлового приміщення, яке розміщується на 7 поверсі, з вікна вистрибнув чоловік. На щастя, він залишився живим, передають Патріоти України з посиланням на "Інформатор".

За попередніми даними, вистрибнув із вікна підозрюваний у вбивстві жінки, а зробив він це одразу після скоєння злочину. У підсумку після падіння його затримали правоохоронці. Медики, що прибули на місце інциденту, травм у нього не виявили, оскільки правопорушник упав на кущі.

Згодом у під'їзді поруч з квартирою, де сталося вбивство, слідчі допитали затриманого. Зауважимо, що той насилу відповідав на питання, сидів на підлозі та описував те, що сталося, невиразно.

Як переконують правоохоронці, чоловік перебував у неадекватному стані, відтак вони припускають, що, окрім алкоголю, він вживав ще наркотичні речовини. За словами мешканців будинку, де сталося вбивство, на 7 поверсі у вищезазначеній квартирі живуть "неблагополучні люди" — наркомани, які не лише вживають, а й поширюють наркотичні засоби.

Причини та інші подробиці злочину поки є невідомими. За попередньою інформацією, сталося вбивство. Нікого на місце не пускають. Працює бригада "швидкої допомоги", мобільний офіс поліції. На місці перебувають представники головного управлыння. Обставини з'ясовуються", – сповістили журналісти.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...