"Женщина, я мальчик. И там написано Олег": Журналіст розповів про справжні жахи київських лікарень

У всій метушні з "дозволом на дозвіл дозволити безкоштовно за 50 грн" можна зійти з розуму.
Свою історію журналіст Олег Борисов розповів у Facebook, передають Патріоти України.

"Захворів. Зробив рентген. Терапевт направив до лора в лікарню в іншому кінці району. Ну ок. Приїхав. І тут починається неймовірне", - пояснив Борисов. Там його чекали величезні черги, постійне "кварцування кабінету" зі сміхом лікарів за дверима та добровільно примусові "благодійні внески".

Особливо вразив наступний діалог:

"Нервова, безкультурна бабуся в перуці та з яскраво намазаними губами мені каже:

- Ви Борисов Ольга Євгенович?

- Жінко, я хлопчик. І там написано Олег".

На момент написання поста журналіст, обійшовши "всі кола пекла", так і не потрапив до потрібного лікаря.

"До чого я це говорю. Я не знаю, про які реформи медичні йдеться. Я не знаю, чим усі хваляться, але у всій метушні з "дозволом на дозвіл дозволити безкоштовно за 50 грн" я можу зійти з розуму. Тому й називаю це все бл*дською медициною. Не вірите? Захворійте на риніт і побігайте по лікарях. А тим часом 11:25. Лікар приймає до 13", - підсумував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...