Жертовникам казали - для бідних, для сиріт, для сімей АТОшників: Ірина Геращенко підтримала колегу, яка відправила малолітніх мажорів на відпочинок до Хорватії

З 11 дітей з Краматорська, яких відправили на відпочинок до Хорватії, виявилося лише четверо дітей АТОшників, решта - діти впливових батьків.

Про це у Facebook розповів журналіст Дмитро Гнап, передають Патріоти України.
Виявилося що в групу, яку безкоштовно відправили на відпочинок і в яку повинні були увійти діти учасників АТО, потрапили діти і внуки трьох заступників міського голови Краматорська, дитина депутата місцевої міської ради і дитина директриси відомого краматорського магазину-бутика. Також туди потрапила дитина керівниці підприємства, яке належить депутату міської ради Краматорська Лілії Кисліциній, яка і повезла дітей на відпочинок.
«Під зливою запитань, чиновники і, зокрема, сама депутат Кісліцина, пояснили, що, мовляв, участь батьків у АТО було головним критерієм для поїздки. Туди також відбирали дітей за успіхи в навчанні та позашкільній діяльності. А також дітей, у яких були біометричні паспорти. Ну, а оскільки у багатьох дітей учасників АТО з біометричними паспортами проблема, то вони, як ви розумієте, пролетіли», - пише журналіст.

Кісліцину, в свою чергу, підтримали колеги по БПП: перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко та народний депутат Марія Іонова. Остання зазначила, що дітей відправили не за бюджетні гроші і порадила всім критикам спробувати самим знайти спонсорів для подібних поїздок.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...