"Жертва кровожерливих укрів": На росТБ показали "дідуся розіп'ятого хлопчика" (відео)

Чоловік розповів про "страшну ненависть" до російськомовних в Житомирі.

В ефірі одного з ток-шоу російського Першого каналу показали російськомовного чоловіка, який повідомив, що він уродженець Житомира, але давно там не живе і розповів, що жителі цього міста можуть побити людину за російську мову. Фрагмент відео опублікований на сторінці Vitauskas у Twitter, передають Патріоти України.

Він навів приклад історії, яка нібито сталася в Житомирі в 2017 році, коли водій автобуса відмовився перевозити пасажира, який говорив російською мовою. Також чоловік повідомив про те, що в Житомирі за російську мову нещодавно побили пенсіонера, а житомирські таксисти відмовляються возити клієнтів, які говорять з ними російською мовою.

"А ось і дідусь розп'ятого хлопчика знайшовся", - так підписав відео автор публікації.

У коментарях користувачі відзначили, що чоловікові швидше за все заплатили за те, щоб він розповів неправду про місто Житомир.

"Добре відробляє свою бояру і пакет гречки", "За 100$ дідусь переконано розповість,що він зі Спартаком гладиаторствував", "Сам бачив: витягли російськомовних з автобуса і почали висмоктувати з них кров, потім зняли шкіру і зробили оббивку для салону", - написали в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...