Жіночий Квартал: У мережі відреагували на нове шоу від Зеленського і Ко (відео)

Зовсім недавно відбулася прем'єра шоу Жіночий Квартал від студії Квартал 95.

Перший випуск вийшов на YouTube і вже потрапив в тренди, передають Патріоти України.

Нове гумористичне шоу глядачі чекали вже давно. Учасницями проекту стали гумористки з Ліги Сміху і багатьох інших телевізійних шоу від студії, а головною серед них є Олена Кравець, відома багатьом по Вечірньому Кварталу. Також в Жіночому кварталі взяли участь Володимир Зеленський, Євген Кошовий, а також Олександр Пікалов, зігравши в кількох гумористичних номерах.
Глядачі прийняли нове шоу досить неоднозначно. Багато відзначали, що прем'єра вдалася, проте в багатьох жартах були вульгарності. Не дивлячись на це, коментатори відзначають багатьох актрис, які їм сподобалися. Однак інші діляться думкою, що гумор плоский, а також те, що всі жарти повторюються. Варто відзначити, що багато послалися на те, що це тільки початок і в майбутньому, можливо, проект буде розвиватися.

В даний момент прем'єрний випуск подивилися 445 тисяч разів, поставили 6 тисяч лайків і 1 тисяча лайків. Відео займає 7 місце в трендах YouTube.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...