Журналіст на конкретному прикладі показав, як в Україні працює кремлівська пропаганда

Російська Федерація намагається дестабілізувати ситуацію в Україні за допомогою поширення через соціальні мережі пропагандистських вірусних текстів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив відомий журналіст Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

За його словами, ці тексти розробляються і затверджуються аналітичними групами Федеральної служби безпеки (ФСБ) і Генерального розвідуправління (ГРУ) Міноборони. Вони ж замовляють і оплачують погроми таборів ромів, пляшки з "коктейлями" в синагоги, вандалізм на єврейських цвинтарях - для створення потрібного РФ соціального/медійного тла.

Муждабаєв уточнив, що за гроші спецслужб РФ замовляється конкретна акція, вірусні тексти і матеріали для проросійських сайтів і сюжети для ТБ.

"Все це працює послідовно, злагоджено, як по нотах. Я багато разів спостерігав такі кампанії і кажу, що знаю. План дестабілізації реалізується як за допомогою груп ФСБ/ГРУ і їх найманців в Україні, так і за допомогою корисних ідіотів, в ролі яких може виступити будь-хто", - підкреслив він.

Крім того, Муждабєв навів приклад такого вірусного тексту.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...