Журналіст розповів цікаві факти про Путіна

Яг згадує журналіст, у бізнесмена і політика Бориса Березовського президент Росії Володимир Путін на одній із зустрічей кидався паперовими кульками і обіцяв переламати ноги.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів журналіст Костянтин Скоркін з посиланням на книгу Петра Авена «Час Березовського», передають Патріоти України.

"Я не в Петербурзі, - сказав мені Чубайс, - але там у Собчака є дуже відповідальний за зовнішні зв'язки мерії - Володимир Путін. Я подзвоню йому і попрошу допомогти. А ти потім йому передзвони". Я подзвонив, і ми дійсно домовилися, що зустріч з Собчаком відбудеться. Крім того, Путін обіцяв допомогти з організацією екскурсій. Увечері в день приїзду ми познайомилися і повечеряли в готелі "Європейська". На наступний день о четвертій годині дня вся група прийшла до Собчаку. На жаль, під час обіду Березовський злегка перебрав. Коли ми прийшли до мера, він сів ні з нашої "правильної" сторони, а чомусь за ліву руку від Собчака, трохи віддалік. У центрі Собчак, праворуч - Путін, зліва - Борис", - передає Костянтин Скоркін уривок з розповіді самого Авена.

"І Березовський ... заснув. Він сидів через пару стільців, і Собчак, захоплений власним тривав хвилин 40 розповіддю, його не помічав. Але Путін прекрасно бачив. Він поступово червонів, звіріючи від такого нахабства - спати на зустрічі з мером. Він робив мені знаки, і я непомітно від Собчака звертав паперові кульки і кидав їх у Бориса, намагаючись розбудити. Березовський прокидався, оглядався навколо і засипав знову. Було це жахливо негарно. Коли ми закінчили і сфотографувалися (Березовський оклигав), страшно злий Путін не подав нам з Борисом руки, а мене відвів в сторону: "Мене попросив Чубайс, і я все для вас зробив. Але так себе не ведуть - спати на такій зустрічі ... Ти мені більше не дзвони і на допомогу мою не розраховуй. А цей грузин (ми прилетіли з Тбілісі, і тому він так визначив Бориса) нехай краще зовсім не показується в нашому місті. Зустріч - ноги переламаю", - розповів журналіст.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...