Журналіст вказав на організаторів кривавої бійні в Керчі (відео)

Розпалювання насильства в анексованому Криму вигідно владі Росії, тому теракти на півострові будуть повторюватися.

Таку думку висловив журналіст Айдер Муждабаєв, коментуючи криваву стрілянину у Керчі, що забрала життя 19 осіб, передають Патріоти України.

За його словами, в Криму "за українського суверенітету не було нічого подібного взагалі". "Я абсолютно впевнений, що Росія вибрала цей сценарій. Завжди, коли гірше внутрішнє становище у фюрера, вони це роблять. Я не сумніваюся, що створено прецедент, і він буде використаний для того, щоб представити такі речі в Криму як щось звичайне. Для Росії це дійсно звично. А в Криму цього ніколи не було", - заявив журналіст.

Муждабаєв висловив упевненість, що "і далі вони будуть робити подібні теракти в Криму". "Я не сумніваюся, що буде ще, вони давно вже готують під це грунт. І не випадково сьогодні всі центральні кремлівські агентства написали, що є фото підозрюваного, і він, судячи з усього, кримський татарин, хоча він навіть приблизно не схожий", - додав він.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...