Журналіст звинувачує міську владу Одеси в пожежі в дитячому таборі

Дитячий табір "Вікторія" легко спалахнув вночі, оскільки будівля не була належним чином захищена від загоряння.

Про це розповів журналіст В'ячеслав Касім, передають Патріоти України з посиланням на Українську Службу Інформації.

Він звернув увагу, що відповідальність за виникнення пожежі, в першу чергу, лежить на міській владі. Табір, який особисто курирував Геннадій Труханов, не був належним чином оснащений вогнезахистом. На ремонті економили при першій-ліпшій можливості. Однією з них була закупівля вогнезахисного лаку, дорогого. Згідно з актом виконаних робіт, лаком покривали лише деякі частини конструкції.

Директор табору! Директор департаменту освіти! Пожежні без води приїхали! Що завгодно, лише б не згадувати, чиї підписи стоять на актах виконаних робіт, - підкреслив В'ячеслав Касім.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...