Журналісти показали небезпечне відео з села в сірій зоні АТО

Українські журналісти побували в селі Новоолександрівка, яке розташоване в сірій зоні і в яке вільно заходять бойовики.
На підходах до села бойовики розставили безліч своїх розтяжок, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Один з небагатьох жителів села розповів, що не ходить на сторону бойовиків, так як не бачить в цьому сенсу. У той же час військові впевнені, що перш за все жителі Новоалександрівки хочуть припинення війни, а після вони будуть зацікавлені в Україні.

Однак серед жителів Новоалександровки є і ті, хто воює проти українських військових. За словами військових, був випадок, коли під час обстрілу був поранений чоловік. За допомогою він звернувся до українських військових і медикам. Виявилося, що його син є співробітником так званої "народної міліції ДНР". Після цього випадку, кажуть бійці 108 гірничо-штурмового батальйону ЗСУ, кількість обстрілів на цьому напрямку значно скоротилося.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...