Жителі анексованого Росією Криму масово скаржаться на зелену і смердючу воду, яка тече з крана

Жителі півострова пишуть: "Таке відчуття, що щось здохло у водопроводі".

Про проблеми з водою пишуть користувачі мережі в співтоваристві "Чорний список", - передають Патріоти України з посиланням на РБК.

Далі - мовою оригіналу: ""Скажите, пожалуйста, а что случилось с водой у нас в городе? Ее же пить и готовить на ней невозможно, ужасный запах и привкус плесени! И это в Центральном районе! Может быть, кто-то в курсе, что творится?" - написала жительница Симферополя.

При этом она добавила, что "обычно вода нормальная была, а последние три дня - ужас просто, такое ощущение, что что-то сдохло в водопроводе".

Другие жители полуострова пишут, что "вода в фильтре зеленеет за полдня, вонь ужасная".

"Ужасная вода. Известковый налет. Ржавчина. Фильтр каждые два месяца менять приходиться. Более того, 1 раз в 4 года приходиться менять трубы. Забиваются. Известь. Песок. Ил. Ржавчина", - жалуется Антон Маковский.

Некоторые пользователи иронизируют, что "это из-за Крымского моста".

"Мост построят - и все будет хорошо", - потроллил "крымнашистов" один из юзеров.

"В России это нормально, они же вам не зря столовую воду по 30 р. пихают", - обратился к жителям полуострова другой пользователь."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...