Жителі Дебальцевого повідомляють про появу маніяка

Жителі окупованого Дебальцеве Донецької області повідомляють, що в місті з'явився маніяк, нападник, в основному на жінок.

Місцевий житель с ником «Помаранчевий апельсин» повідомив, що в місті сталося вже близько десяти нападів на жінок, а декого з них так і не знайшли, - передають Патріоти України.

Так, він зазначив: "Дебальцеве, будьте обережні. У місті орудує маніяк. Уже з десяток нападів».

Крім того, у вечірній час почастішали напади на на місцевих жителів. Місцевий паблік зазначає: «В основному напади відбуваються на жінок, у вечірній час. У жертв відбирають сумки, гроші, телефони, знімають золото.

Жителі окупованого міста підтверджують: «Нападають то на заводі, то в районі ПЧ». Так, днями напали на працівницю ВОХР залізниці - жінку пограбували на мосту з Першої майданчика до Колісного».

Городяни обурені тим фактом, що бойовики замовчують те, що відбувається, а місцеві ЗМІ займаються тільки пропагандою і вихвалянням «республіки».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...