Жителі російського Владикавказа в паніці покидають місто через пожежу (фото)

Люди у Владикавказі скаржаться на металевий присмак у роті і погане самопочуття, а також вимагають оголосити режим надзвичайної ситуації. Над містом висить смог у вигляді чорного димового гриба.

Жителі російського Владикавказа, де сталася масштабна пожежа на металургійному заводі "Електроцинк", поспішно покидають місто. Люди переживають за своє здоров'я та життя, оскільки над містом досі висить небезпечний смог у вигляді чорного димового гриба, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Водночас дирекція металургійного заводу повідомила про припинення роботи підприємства. "Електроцинк" має зупинитися більш ніж на 2 місяці. "Завод припинив роботу більш ніж на два місяці, точні терміни з'ясуються після повного обстеження території. Буде проведена експертиза. Причини пожежі теж з'ясує спецкомісія", – заявив генеральний директор підприємства Ігор Ходико.

Тим часом люди масово виїжджають із Владикавказа через пожежу на заводі "Електроцинк". На виїздах з міста – затори.

Затори на виїзді із Владикавказа

"Нам зараз подзвонила тітка, сказала, що терміново треба їхати. Ми зараз їдемо в гори. У нас немає там дачі, але люди кажуть, що треба просто виїхати з міста", – розповів місцевий мешканець Георгій.

Паніки додають повідомлення в месенджерах про те, що в повітря викидаються надзвичайно небезпечні речовини. Офіційні джерела, своєю чергою, повідомляють, що все нормально.

Люди у Владикавказі скаржаться на металевий присмак у роті і погане самопочуття, а також вимагають оголосити режим надзвичайної ситуації. Над містом висить смог у вигляді чорного димового гриба.

димовий гриб Владикавказ пожежа

Нагадаємо, в ніч на 21 жовтня у Владикавказі на металургійному заводі "Електроцинк" сталася велика пожежа. Внаслідок надзвичайної ситуації загинув 1 пожежник, ще 2 постраждали. О 16 годині 21 жовтня рятувальники повідомили про ліквідацію масштабного загорання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...