"Життя було під загрозою": Ветерани АТО вражені поїздкою Порошенка на найнебезпечніший опорник ООС

Опорний пункт 79-ї ОДШБр в Приазов'ї, який 1 березня відвідав президент Петро Порошенко, знаходиться на передовій всього в декількох кілометрах від позицій ворога. Він постійно прострілюється.

Візит Порошенка до десантникам на "передок" прокоментували ветерани АТО блогери Serg Marco і Олексій Петров в Facebook, передають Патріоти України.

У п'ятницю, 1 березня, Порошенко раптово з'явився на передовій. Він відвідав опорний пункт десантників ООС з 79-ї ОДШБр ЗСУ, де, серед іншого, нагородив їх за стримування агресії РФ. Цей опорник знаходиться менше 2 км від позиції гібридної армії РФ."Я знаю эту позицию. И если бы сепарье знало, кто едет - никакие бронеКрАЗы бы не спасли людей. Там посреди позиции сгоревшее авто стоит как напоминание о бренности бытия. Два года назад парни с соседнего фото там чуть не погибли… Сепары (Африканыч, видимо) засекли пешее движение на дороге и насыпали. Морпехи прыгали вот в этот самый на фото блиндаж ласточкой, скатываясь со ступенек (там довольно отвесный спуск вниз, к врытому в землю контейнеру). И насыпают туда часто... Позиция ни**ена не прогулочная", - розповів Serg Marco. Він запевнив, що життя Порошенка там було під загрозою.Петров, зі свого боку, захопився тим, що Порошенко протягом усієї війни, а не тільки перед виборами, підтримує ЗСУ, в тому числі, частими візитами на передову. "Он снова приехал на фронт. К своим солдатам. Да, часть из них не переносят его на дух… Но президент все равно продолжает приезжать к ним. К бойцам Вооруженных Сил Украины. Приезжать туда, где никто из его реальных конкурентов в той самой гонке НЕ БЫЛИ НИ РАЗУ! Даже близко. Туда, на передовую. В самую военную жо*у. Туда, где до позиций российских оккупантов меньше километра. Накрыть могут из всего, начиная с АГС", - відзначив ветеран АТО.Він також розгромив тих, хто звинуватили Порошенка в передвиборному піарі через збільшення зарплат бійцям ООС. Петров нагадав, що влада останніми роками систематично підвищують виплати військовим."И вот именно там, рядом с бойцами, Порошенко заявил, что снова (начиная с апреля) поднимают выплаты так называемых "АТОшных"... Если немного посчитать, то получается, что минимальная зарплата солдата на так называемом "нуле" перевалила за условные 800 долларов США. Я уже слышу, как начинают вращаться лопасти медийных вентиляторов. Дескать, это попытка подкупа военных через административный ресурс и такое всякое. Ну да, нас просто так приучили жить, если происходит что-то хорошее, то исключительно только под выборы. Но времена, Слава Богу, меняются. И на протяжении истекших лет армии не единожды поднимали зарплату и размер боевых выплат. Хотя вроде бы зачем? Солдатики бы и так воевали", - висловив думку ветеран.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...