Життя після Путіна-"Кримського", або Те, про що мовчить російська пропаганда: "Наступний режим швидко поверне Україні окуповані території", - політолог (відео)

Будь-який президент Росії, який прийде на зміну Володимиру Путіну, виведе війська з Донбасу і припинить підтримувати терористів "Л/ДНР". Також в оточенні президента РФ багато хто готовий ввіддати Крим заради зняття санкцій Заходу.

Таку думку висловив в ефірі ObozTV експерт з міжнародних питань Іван Яковина, коментуючи новий мирний план ОБСЄ щодо Донбасу, передають Патріоти України.

"Завдання цього плану – відновити переговори про пошук взаємоприйнятного рішення цього конфлікту. Але я абсолютно переконаний, що жоден план не допоможе, нічого не буде врегульовано до тих пір, поки президентом Росії залишається Володимир Путін, ніякі плани не спрацюють. Це просто даремні переговори", – підкреслив Яковина.

За словами експерта, "поки Путін президент, все це буде тривати". "Треба віддавати собі звіт у тому, що окупація Донбасу – це майже особистий проект Володимира Путіна, створений для підняття його популярності всередині Росії. Він кинути цей проект не може, оскільки не може так очевидно визнати свою поразку. Але будь-яка людина, який прийде до нього на зміну, одразу ж виведе війська звідти і припинить підтримку сепаратистів, тому що нікому, крім Путіна це не цікаво", – вважає він.

Як зазначив міжнародник, оточенню президента РФ, т.зв. "колективному Путіну", набагато цікавіше "Швейцарія і місто Лугано, ніж Луганська область і місто Луганськ".

"Тому заради зняття санкцій вони готові піти на все. З Кримом історія складніше, але їм знову ж важливіше південне узбережжя Франції, ніж південний берег Криму. Для них рідніше там, а не в Криму. Тому я думаю, що багато хто з них будуть готові з радістю віддати Крим навічно, аби повернути собі південне узбережжя Франції", – уклав Яковина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...