"Жити ощадливо - норма": Волонтер дала українцям корисні поради в опалювальний сезон

Наталія Юсупова зазначила, що в Лондоні - одному з найдорожчих міст світу - шикують тільки вихідці зі Східної Європи та жителі Арабських країн.

Відома волонтерка Наталя Юсупова (Ветвицька), яка нещодавно висловилася про бідність в Україні, дала українцям кілька порад щодо економії в опалювальний сезон. На своїй сторінці у соцмережі Facebook вона зізналася, що зробила для себе висновок, що жити ощадливо є нормою для будь-якої людини, передають Патріоти України.

"Хочу Вам розповісти про британців, я там не живу, але там живе мій син, вже 9 років. Одразу скажу одне, Британія має 5 економіку в світі, при цьому у британців прийнято економити. Вони багаті, тому що рахують кожний фунт!", - наголосила Наталія.

Вона зазначила, що це у нас прийнято мити посуд по сто разів на день або включити воду і дивитися телевізор - а у Великій Британії так не зробить навіть найбагатший.

Також Юсупова описала будинки і стиль життя британців: "Будинки маленькі, темні, старенькі. У будинках холодно завжди, тому що вони економлять і ходять тепло одягнені. При цьому мають машини, часто харчуються в ресторанах і подорожують. Одягаються дуже скромно". "Все дуууже скромно, у нас би сказали, злидні!", - написала вона.

У Лондоні - одному з найдорожчих міст світу - шикують тільки вихідці зі Східної Європи і жителі Арабських країн.

"В Британії немає такої монополії, як в Україні, там більше 150 компаній, кожен може вибрати у кого купувати тепло, світло, воду і т д. В старих будинках ще є батареї, але вони завжди в основному напівхолодні... а у нас топлять так, що вікна можна відкривати. У сучасних будинках немає батарей, підігрів підлоги дешевше", - повідомила вона.

Також Юсупова написала, що британці в магазині купують продукти на 1-2 дня, рівно стільки, скільки вони можуть з'їсти.

Пробок на дорогах набагато менше, ніж в Україні. Все тому, що за кожну машину треба платити великий податок, і навіть багаті їздять на метро.

Дорогі речі британці купують в основному на розпродажах. Повсякденно носять малобюджетні марки.

"Я часто чула від нашого люду "Так, вони такі жадібні!" Угу, проте живуть стабільно в достатку, подорожують світом, навчають дітей у престижних вузах, отримують гідну освіту, мають якісне харчування і медицину", - написала вона.

"Для себе я давно зробила висновок, соромно красти і обманювати, а жити економно, це норма для будь-якої людини!", - наголосила Юсупова.

У коментарях до повідомлення підписники Наталії Юсупової висловлюють з нею солідарність та відзначають, що анаголичная ситуація й у інших європейських країнах із могутніми економіками:

"У Франції така ж ситуація! В період опалювального сезону в квартирах прохолодно, тому що практично немає центрального опалення, а в кожній квартирі електричні обігрівачі, відповідно, у зв'язку з високою ціною на електрику, багато заощаджують Така ж ситуація з авто, в основному французький автопром і багато вибирають те, що дешевше. І книги...я ніколи не купувала в такій кількості в Україні, як тут. Цінності трохи інші"...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...