Живодерський скандал в Одесі: Ольга Трошина втікла з міста (відео)

Мешканка Одеси Ольга Трошина, яка "прославилася" в інтернеті завдяки відео жорстокого поводження з собакою, після скандалу, що розгорівся, була змушена покинути місто.

Як повідомляє 048.ua, Трошина, мати двох дітей, живе в приватному будинку в районі 16 ст. Великого Фонтану. Там її не виявилося, однак з журналістом поспілкувався батько Ольги Юрій, який заявив, що його дочка втекла з міста, і назвав всі звинувачення на її адресу і саме відео "фейком", передають Патріоти України.

"Те, що це чистої води фейк, я вам гарантую. Чому його роздули настільки? Комусь було вигідно", - заявив він.

Сім'я запевняє, що собаку у них вкрали, і не хочуть визнавати свою провину. Чоловік заявив, що після активістів, журналістів та поліції до нього на дачу прийшов незнайомий чоловік, погрозами забрав пса і повів із собою.

"Після всіх загроз, які йшли по телефону і з Інтернету, моя дочка поїхала, я навіть не знаю, де вона знаходиться. Вона взяла з собою сина і собаку, у нас друга собака є - дог", - розповів він.

"Я не знаю, може це мій онук хотів "випендритися" якось в Інтернеті, тому що це відео на кшталт як він записував. Мені особисто там нічого не зрозуміло - просто трясеться картинка", - додав господар дачі.

Увага! На відео ненормативна лексика

У свою чергу, ветеринар Денис Абрамов наголошує, що хоч вівчарка і вижила, для тварини це серйозна психологічна і фізична травма.

"Головним чином, собаку можна просто задушити, якщо передавити сонну артерію. Такі дії також дуже погано впливають на нервову систему. Подібні процедури з собаками можуть привести до того, що тварина стане невмотивовано-агресивною або навпаки буде відчувати надмірне почуття страху. Оскільки вся вага собаки зосереджена внизу, і вона при цьому могла рухатися, то згодом можуть бути порушення координації і інші незворотні процеси, пов'язані з травмами кісткового мозку", - пояснив ветеринар.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...