З'явилася нова інформація про можливу смерть ще одного "високопосадовця" "ДНР"

Сайт «Миротворець», який повідомив 31 серпня новину про кончину Тимофєєва, пізніше її не підтвердив.

«На жаль, його відкачали, і він повернувся», - написали на сайті. І додали: «Хоча, якщо вичухається, він буде заздрити Захарченкові», передають Патріоти України.
Як відомо, ватажка бойовиків Захарченка ліквідували 31 серпня. Разом з ним в результаті вибуху в кафе «Сепар» в центрі окупованого Донецька постраждав і «міністр доходів і зборів ДНР» Олександр Тимофєєв (кличка «Саша Ташкент»).
Через деякий час в запису в «Чистилищі» про «Ташкента» з'явилася фраза «ліквідовано російськими спецслужбами 31 серпня 2018 року». «Ташкента» оперували кілька годин. Сепаратистські ЗМІ повідомили, що він прийшов в себе: не може розмовляти, спілкується письмово. Потім по Донецьку поповзли чутки про смерть Тимофєєва. Їх підтвердили і джерела на окупованій території. Однак пізніше «Миротворець» повідомив, що «Ташкент» живий. Поки про його стан нічого не відомо.
Капітал «Ташкента» оцінюється в 17 мільйонів доларів. Останнім часом у двох нерозлучних друзів - Захарченка і Тимофєєва - був конфлікт.
Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...