З'явилася нова інформація про можливу смерть ще одного "високопосадовця" "ДНР"

Сайт «Миротворець», який повідомив 31 серпня новину про кончину Тимофєєва, пізніше її не підтвердив.

«На жаль, його відкачали, і він повернувся», - написали на сайті. І додали: «Хоча, якщо вичухається, він буде заздрити Захарченкові», передають Патріоти України.
Як відомо, ватажка бойовиків Захарченка ліквідували 31 серпня. Разом з ним в результаті вибуху в кафе «Сепар» в центрі окупованого Донецька постраждав і «міністр доходів і зборів ДНР» Олександр Тимофєєв (кличка «Саша Ташкент»).
Через деякий час в запису в «Чистилищі» про «Ташкента» з'явилася фраза «ліквідовано російськими спецслужбами 31 серпня 2018 року». «Ташкента» оперували кілька годин. Сепаратистські ЗМІ повідомили, що він прийшов в себе: не може розмовляти, спілкується письмово. Потім по Донецьку поповзли чутки про смерть Тимофєєва. Їх підтвердили і джерела на окупованій території. Однак пізніше «Миротворець» повідомив, що «Ташкент» живий. Поки про його стан нічого не відомо.
Капітал «Ташкента» оцінюється в 17 мільйонів доларів. Останнім часом у двох нерозлучних друзів - Захарченка і Тимофєєва - був конфлікт.
Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...