З'явилася важлива заява щодо зустрічі лідерів КНДР і РФ

Голова Північної Кореї Кім Чен Ин заявив про готовність здійснити візит до Росії.

Сталося це під час його зустрічі зі спікером Ради Федерації РФ Валентиною Матвієнко, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Як підкреслюється, Матвієнко, зокрема, передала Кім Чен Ину послання від президента Росії Володимира Путіна, натомість північнокорейський керівник у відповідь підтвердив готовність відвідати РФ з візитом.

"Я виконала доручення Володимира Путіна, передала його послання. У відповідь він сказав, що підтверджує готовність і його бажання приїхати з офіційним візитом до Росії, оскільки Володимир Володимирович запросив його офіційно", – зазначила політикиня.

Водночас вона додала, що Кім Чен Ин не хоче відкладати візит і зараз дипломатичними каналами розпочнеться узгодження часу та місця цього візиту.

"Він сказав, що для нього є вкрай важливою зустріч з президентом Росії: "Ми повинні у двосторонньому плані обговорити стратегію та перспективу нашої співпраці, і, звичайно ж, я хотів би з ним обговорити цілу низку важливих, серйозних питань міжнародного порядку денного". При цьому підкреслив, що Росія грає вкрай важливу роль в політико-дипломатичному врегулюванні ядерної проблеми Корейського півострова, що наші підходи, а також підходи очільника держави Північної Кореї збігаються", – переконує Матвієнко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...