З'явились нові подробиці побиття в Києві нардепа Левченка

Як стверджують журналісти, народного депутата від партії ВО "Свобода" Юрія Левченка побили "тітушки", яких найняв забудовник, тісно пов'язаний із самою "Свободою".

"У гучному скандалі зі знесенням гаражів в Шевченківському районі Києва з'явилися нові подробиці. Виявилося, що в цій історії замішаний близький друг однопартійця Левченка, мера Тернополя Сергія Надала - скандальний тернопільський забудовник Ігор Гуда", – йдеться в матеріалі "КП в Україні", передають Патріоти України.

Автори зазначають, що ділянку землі зі скандальними гаражами в Шевченківському районі Києва було відведено в оренду торгового представництва Таджикистану під будівництво. У свою чергу торгове представництво довірило вести будівництво на цій ділянці компанії "Креатор-Буд", яку очолює скандальний тернопільський забудовник Ігор Гуда.

"Про це під час позачергового засідання комісії Київради з питань законності, правопорядку і запобігання корупції розповів в. о. директора КП "Київблагоустрій", депутат Київради Андрій Андрєєв. Він також надав членам комісії відповідні документи", – пише видання.

За словами Андрєєва, саме представники компанії-забудовника, а не КП "Київблагоустрій", займалися демонтажем незаконних гаражів на ділянці торгпредства Таджикистану, в ході якого і стався конфлікт.

"Зазначимо, що власника "Креатор-Буда" Ігоря Гуду називають "головним скарбником Надала". Причому, основний забудовник Тернополя і мер міста давно не приховують своїх дружніх відносин. Вони разом ділять останні ділянки землі в місті, разом сім'ями літають на відпочинок в теплі краї. Що стосується самого Сергія Надала, то його в мери міста висував лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок, з яким він також дружить", – зазначає автор розслідування.

Він нагадує про відомі з відкритих джерел спільні фінансові махінації Ігоря Гуди і Сергія Надала в Тернополі. Поліція відкрила справу за "злочинну схему заволодіння земельними ділянками територіальної громади міста Тернопіль". Більш того, обшуки провели в будинку Гуди і мерії міста, "тому Гуда і Надал в подальшому - перші в числі підозрюваних".

"Що в підсумку? Дуже дивно чути заяви депутатів від "Свободи", що в конфлікті з гаражами в Шевченківському районі Києва винні комунальні служби, які приїхали для знесення гаражів. Як ми вже розібралися, народний депутат від "Свободи" Юрій Левченко протестував проти будівництва, яке проводить компанія одного мера-"свободівця". Київські депутати цієї політичної сили прямо називали бригаду демонтажу "тітушками". Виходить сюжет комедійного бойовика: депутат від "Свободи" в бійці з "тітушками" від "Свободи" кидає "коктейль Молотова", а ті у відповідь розбивають йому ніс", – йдеться в статті.

Також автор радить керівництву партії "Свобода" розібратися в цьому конфлікті всередині своєї політичної сили, а не кидатися голослівними звинуваченнями, щоб хоч якось врятувати репутацію партії.

Нагадаємо, що 9 березня народний депутат від ВО "Свобода" Юрій Левченко під час конфлікту через знесення гаражів у Києві намагався кинути підпалений "коктейль Молотова".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...