З'явились нові подробиці про підозрюваного у вбивстві столичного поліцейського

Підозрюваним у вбивстві поліцейського Дмитра Глушака, якого 5 липня виявили мертвим в автомобілі в Шевченківському районі Києва, є 48-річний житель Києво-Святошинського району Київської області.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прокуратура Києва, передають Патріоти України.

"Встановлено, що в кінці червня зловмисник, який вже був неодноразово судимий за тяжкі корисливі злочини, через інтернет знайшов оголошення потерпілого про продаж золотого ланцюжка і домовився про зустріч. Під час зустрічі, сівши в автомобіль на заднє сидіння, підозрюваний скоїв у потерпілого два постріли з вогнепальної зброї, після чого заволодів його речами, а саме золотим ланцюжком і мобільним телефоном, і зник з місця події", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що підозрюваний у вбивстві був затриманий на території Київської області. Так, вдалося встановити і вилучити зброю, з якого імовірно скоєно вбивство.

Затриманому оголошено підозру в скоєнні злочинів, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне заподіяння смерті іншій людині, вчинене з корисливих мотивів) і ч. 4 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством) КК України.

Спікер Національної поліції Ярослав Тракало заявив, що суд задовольнив клопотання прокуратури і заарештував підозрюваного на 60 діб без права внесення застави.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...