З'явились подробиці резонансного вбивства молодої вінничанки (фото)

Убивство 32-річної Віталіни Плахотнюк, яка була застрелена вдень 21 серпня у Вінниці, ретельно готували. Кілер перед цим намагався пробратися до її будинку.

Віталіна Плахотнюк

Подробиці розслідування резонансного злочину повідомили правоохоронці, передають Патріоти України. Зазначається, що підозра відразу ж впала на колишнього чоловіка загиблої.

У нього в комп'ютері знайшли записи: "Шукаю кілера", "Як приховати сліди злочину" і "Як замолити гріх вбивства". "Ми відразу зрозуміли, що людина готувалася до злочину або вже здійснила його. Ми наводили багато фактів, навіть про те, що колеги потерпілої не раз бачили, як він приходив на роботу і погрожував завдати шкоди. Але чоловік все заперечував", - каже начальник поліції Вінницької області Юрій Педос.

Однак потім з'ясувалося, що з травня поточного року екс-чоловік дуже активно готувався до злочину і спілкувався з кілером, який жив у Донецькій області. Познайомилися вони в інтернеті, 22-річний молодик дав оголошення, що виконає будь-яку роботу на території України.

"Убивця довго обирав спосіб, як убити жінку, і напередодні намагався влізти в її будинок. Але в останню мить щось пішло не так. Відомо, що чоловік загиблої захоплювався "чорною археологією", тому для нього не було проблемою знайти зброю. Її він передав кілеру за годину до вбивства", - повідомляють у поліції подробиці.

Затриманий кілер

За життя колишньої дружини чоловік маув заплатити 3 тис. дол. Головним мотивом стали неприязні стосунки з екс-дружиною.

Джерело: 33-й Канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...