З'явилися кадри з допитом затриманого у Білорусі українського журналіста (відео)

Білоруські державні телеканали показали кадри, на яких, за їхніми твердженнями, відзняті допит українця Павла Шаройка та затримання фігурантів справи.

Про це повідомляє "РИА Новости", передають Патріоти України.

За версією білоруського телеканалу ОНТ, у журналістів в розпорядженні є "фрагмент запису допиту, де розвідник називає свого координатора - українського дипломата, акредитованого в Мінську".

"У 2016 році ще при зміні оперативного керівника мене перевели з відділу, який займався журналістами, які працюють під прикриттям, до відділу, де працюють дипломати під прикриттям", - говорить на відео затриманий українець.

Він зазначив, що не знає, з чим це було пов'язано.

"Припускаю, що це робилося напередодні приїзду до Білорусі на посаду першого секретаря посольства України полковника Скворцова Ігоря Васильовича. Скворцова я знаю ще з часів служби в МО України", - повідомив на відео Шаройко.

"РИА" зазначає, що у відео є кадри затримання співробітниками спецслужб "білоруса, якого підозрюють в отриманні відомостей на користь України. Також демонструються документи, які називаються "цілком таємними".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...