З'явилися нові подробиці новорічного корпоративу БПП (фото, відео)

Першим на новорічному корпоративі депутатів від БПП виступив президент України Петро Порошенко.

Уточнюється, що під час його перебування в партійному офісі охорону забезпечувало УДО, тому журналістам потрапити всередину не вдалося, - передають Патріоти України з посиланням на Лівий берег.

"І все, як завжди: сказав, як ми добре попрацювали в цьому році. І які рішучі реформи ми робимо. Ну і Гройсмана підколов. Каже, "Спасибі Володимиру Борисовичу за те, що він нарешті прийшов до нас, а не на з'їзд "Народного фронту", - розповів один з нардепів.

Крім Порошенка, на корпоративі БПП виступили прем'єр Володимир Гройсман, генпрокурор Юрій Луценко, мер Віталій Кличко, віце-прем'єр Геннадій Зубко. Вони розповідали про успіхи, зокрема, Кличко похвалився профіцитом столичного бюджету.

За даними видання, 21 грудня також проходив корпоратив "Народного фронту", куди запрошували і Гройсмана. Однак, як заявив соратникам Арсеній Яценюк, прем'єр "не наважився прийти".

"Я не слухав, що там хто розповідав. Я прийшов туди поїсти. Мене обурило, що гарячі страви подали так пізно. Так їх і не спробував, тому що коли їх вже подали, я нажерся ковбаси. А торта взагалі не було!" - розповів один з депутатів у фіналі корпоративу.

"Дуже нудне свято, єдине, що сподобалося - це кавер-група", - додав його колега.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...