З'явилися подробиці безглуздої смерті напівоголеної росіянки (відео 16+)

Під час жахливої ДТП з напівголою росіянкою у Домінікані за кермом була громадянка України.

Про це інформує Корреспондент.net, посилаючись на журналістку Еліну Сергачову, яка знаходиться у Домінікані, передають Патріоти України.

Відеозапис трагедії також був зроблений 32-річною українкою. "З чуток, обидві дівчини жили в Домінікані і займалися ескорт-сервісом. На момент зйомки їхали з елітного пляжу Хуанійо, на який потрапити непросто. Інцидент стався неподалік від резиденції Кап-Кана", - розповіла Сергачова.

При цьому журналістка додала, що, можливо, обидві дівчини перебували в нетверезому стані.

Як повідомляє телеграм-канал Mash, поліція Домініканської Республіки затримала українку, яку звуть Іванна Бойрачук. Однак після надання свідчень жінка була звільнена. Попередньо справа про загибель росіянки розслідується як нещасний випадок.

РІА Новости вдалося дізнатися інформацію про членів сім'ї загиблої Наталі. "У Наталі в Челябінській області залишилася рідна сестра Юлія і мама, якій вже 80 років. Її сестра виховує свого сина, а також сина Наталі. Необхідних коштів на транспортування тіла загиблої у них немає", - розповіла співрозмовниця агентства.

Відпочивальниця з Росії загинула в страшній ДТП в Домінікані: напівгола жінка випала з вікна автомобіля, коли позувала на камеру.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...