З'явилися подробиці "газової атаки" в потязі "Укрзалізниці" (відео)

Сильний запах фарби в потязі "Укрзалізниці", який слідував із Маріуполя до Києва 11 листопада, виник через те, що вагон тільки поліпшили і поспішили поставити в рейс, хоча він повинен був відстоюватися ще мінімум тиждень.

Пасажири цього потягу кажуть, що запах фарби й ацетону відчули, як тільки зайшли в Маріуполі, а коли потяг рушив і вмикнули опалення, стало зовсім нестерпно, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Обурені пасажири пішли до провідників, які пояснили, що вагон тільки поліпшили і поспішили поставити в рейс.

Вагон простояв після завершення робіт всього два дні, хоча повинен був тиждень. Пасажири зажадали книгу скарг і переведення в інші вагони. Переселили не всіх, та й то з купе в плацкарт.

А для одного з пасажирів навіть недовга поїздка в смердючому вагоні закінчилася швидкою, але перед госпіталізацією він викликав поліцію.

"Патрульна поліція мене там вже зустріла на пероні, я відразу попросив їх, щоб вони отримали пояснення від провідника. Швидка допомога також під'їхала, лікар зробив укол, тому що у мене вже боліло горло, дерло все всередині, голова боліла", - говорить він.

Свої тортури він описав у листі до "Укрзалізниці" з вимогою, щоб йому "письмово повідомили прізвище тієї скотиняки, яка віддала наказ посадити людей у цей газенваген".

"Я хочу знати, хто це був, я хочу потім притягнути його до кримінальної відповідальності", - пояснив потерпілий.

У свою чергу в "Укрзалізниці" виправдовуються тим, що комісія перед відправленням потягу ніяких запахів не відчула, тому залізничники звинувачують температуру - мовляв, саме опалення спричинило раптове випаровування і сморід.

Однак після розголосу в ЗМІ злощасний вагон із рейсу таки зняли.

"Запах почав відчуватися, коли піднялася температура. Заступник начальника депо з ремонту і майстер із підготовки в рейс будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Ми оголосили їм догану", - повідомив заступник директора департаменту пасажирських перевезень дальнього сполучення Олександр Красноштан.

Але обурені пасажири рейсу вимагають не тільки покарання винних, а й компенсацію за час газової атаки. Правда, таких одиниці - більшість у те, що зможуть відстояти свої права, не вірять.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...