З'явилися подробиці загадкової загибелі поліцейського чиновника на Херсонщині (відео)

На Херсонщині покінчив життя самогубством керівник районного відділу поліції 41-річний підполковник Руслан Бабич.

Про це у прямому ефірі 24 Каналу розповіла кореспондентка Марина Савченко, передають Патріоти України.

Раніше повідомлялось, що на Херсонщині знайшли мертвим керівника райвідділення поліції. Наразі стали відомими деталі його смерті.

Відомо, що начальник Горностаївського відділення поліції ще з вечора припинив відповідати на дзвінки своїх підлеглих. Його вирішили не турбувати, думаючи, що людина просто втомилася. Проте, коли керівник не прийшов на роботу 29 квітня, за місцем його мешкання викликали слідчо-оперативну групу, яка і виявила загиблого.

"Відомо, що офіцер повісився на двох ременях на зйомній квартирі. До Горностая приїхав буквально два місяці тому, відколи очолив районне відділення поліції. За Русланом Бабичем не було помічено якихось скандалів. Відомо, що до реформи він довгий час очолював ДАІ міста Херсона", – розповіла кореспондентка.

Також відомо, що інцидент був у його попередника на даній посаді, який загубив флешку із секретною інформацією. Після чого на посаду заступив Руслан Бабич. Сам загиблий характеризувався позитивно. І для його колег – це шок, що він наклав на себе руки. Також невідомо, чи існує передсмертна записка.

Кримінальне провадження за фактом загибелі офіцера розслідують його колеги з обласного управління Національної поліції в Херсонській області.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...