Результати зустрічі Волкера і Суркова

США представили Росії доповнення до запропонованого Кремлем варіанту резолюції щодо розміщення миротворчої місії ООН на окупованому Донбасі.

Про це повідомив помічник президента Росії Владислав Сурков за підсумками зустрічі, що відбулася 13 листопада в Белграді зі спецпредставником США з питань України Куртом Волкером, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Детально обговорили російську ініціативу щодо розгортання сил ООН в Україні. Американські друзі передали свої пропозиції до нашого проекту резолюції Радбезу - двадцять дев'ять абзаців. Три з них наша делегація визнала прийнятними", - зазначив помічник президента Росії.

За його словами, сторони вирішили продовжувати роботу щодо зближення позицій.

На зустрічі Сурков і Волкер висловили солідарність, що "мінські угоди повинні бути реалізовані".

Також у спільній заяві сторін, опублікованій на офіційному сайті посольства США в РФ, говориться, що у США й РФ різні концепції досягнення миру на Донбасі, але сторони продовжать спільну роботу.

"У мінських угодах містяться політичні заходи і заходи безпеки (щодо виходу з кризи). Обидві сторони погодилися проаналізувати сьогоднішню зустріч і подумати про подальші шляхи вирішення цієї проблеми", - йдеться в заяві.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...