З'явилися шокуючі подробиці смертельної ДТП на Житомирщині

У селищі Народичі Житомирської області п'яний водій-бізнесмен буквально зніс мікроавтобусом двох малолітніх дітей.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Факти й коментарі".

Трагедія сталася 25 червня в розпал свята – сім’я із села Народичі планувала відзначити 29-річчя вагітної родички Іванни Кучер.

В розпал свята жінка дізналася, що її трирічний син травмований, а його двоюрідний шестирічний братик загинув.

"Я з ранку поралася на кухні, готувала частування для гостей. Спочатку прийшли найближчі родичі, принесли подарунки, квіти. Святкувати планували ближче до вечора. Настрій у всіх був чудовий", – розповіла жінка.

Трирічний Сашко ж пішов грати до двоюрідного брата – шестирічного Павлика, який жив по сусідству.

"Пам'ятаю, поглядала на годинник, що пора б синочку повернутися додому. Йому потрібно було поїсти і хоч трішки поспати. Трирічний Сашенька, мабуть, відчуваючи, що мама турбується, попросив братика відвести його додому. Павлик узяв малюка за руку, і вони пішли вздовж узбіччя. Діти не дійшли до будинку всього кілька метрів", – розповіла жінка.

За словами очевидців, коли діти йшли узбіччям, вулицею на великій швидкості рухався мікроавтобус. Він не впорався з керуванням і врізався в купу дров, складених на узбіччі. Після цього машина знесла двох малюків. Шестирічного Павлика затягнуло під автомобіль, а трирічного Сашка, навпаки, підкинуло в повітря і відкинуло на велику відстань. Пізніше з'ясується, що саме це врятувало дитині життя.

Дітей після цього госпіталізували. Але лікарям не вдалося врятувати 6-річного Павла – травми несумісні з життям. Трирічний Сашко ж вдало переніс операцію.

Як зазначила Кучер, водій був настільки п’яний, що буквально вивалився із кабіни після того, наїхав на дітей.

"Все сталося на очах у хрещеної матері загиблого Павлика. Хлопчики грали у неї на подвір'ї. Потім вони попрямували до нас додому. Дітки маленькі, але правила дорожнього руху знають. Вони йшли правильно, узбіччям дороги, назустріч транспорту, що рухається. Ближче до проїжджої частини знаходився Павлик. Він і взяв на себе основний удар машини. Очевидці кажуть, що після того, що сталося, водій не вийшов, а буквально вивалився з кабіни. Був такий п'яний, що не тримався на ногах. Медекспертиза підтвердила це – рівень алкоголю в крові перевищував норму в десять разів! Була перевищена і швидкість, з якою їхав водій", – розповіла жінка.

Керівник відділу комунікації поліції Житомирській області Алла Ващенко не виключає й того, що водій міг заснути за кермом.

"Машина врізалася спочатку в дрова, а потім травмувала дітей, одного з них смертельно. Поліцейським водій не зміг пояснити свої дії", – зазначила вона.

Поки травмований Сашко перебуває в Житомирській обласній дитячій лікарні. Мама не відходить від малюка. Він часто скаржиться на головний біль і нудоту. Окрім цього, дитина перебуває у стані стресу, адже пам’ятає все, що сталося.

Місцеві жителі кажуть, що підприємець, у якого в Народичах ціла мережа торгових точок, часто їздив за кермом у нетверезому стані. І часто від цього страждали перехожі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...