З'явилися скандальні подробиці про судно, яке затонуло біля берегів Криму

Румунський суховантаж Anda, який перекинувся в нейтральних водах біля берегів Севастополя, є одним з найбільш злісних і нахабних порушників режиму окупованих територій.

Про це у Facebook повідомив головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко, передають Патріоти України.

За його словами, 2014 року відповідне судно більше 30 разів незаконно прибувало на територію окупованого Криму.

Лише в липні 2017 корабель здійснив з Керчі не менше трьох рейсів з зерном на рейдову перевалку, а в четвертий раз забрав вантаж на Тріполі (Ліван).

"Суховантаж перевозив кілька тисяч тонн кримської пшениці, але не 24 тисячі, як передали інформагентства, а скоріше близько 4 тисяч. Пшеницю завантажив у Керченському торговому порту", - резюмував Клименко.

Нагадаємо: біля берегів Севастополя у нейтральних водах перекинувся суховантаж Anda з дев'ятьма членами екіпажу.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...