З'явилися тривожні дані щодо підготовки "ДНР" до війни

Терористи так званої ДНР почали активно зміцнювати свої позиції, що може свідчити про їхню підготовку до чергової фази ескалації конфлікту.

Юрій Мисягін

Про це на своїй в Facebook повідомив волонтер Юрій Мисягін за підсумками поїздки на Світлодарську дугу, передають Патріоти України.

"Хотілося б поговорити про противника. Бачачи і знаючи, як він готується і що відбувається на їхніх передових позиціях, розумієш, що ніхто не збирається закінчувати війну на сході України", - розповів він.

Волонтер зазначив, що ніхто не вірить у миротворців, які стануть між воюючими сторонами і візьмуть під свій контроль шматок російсько-українського кордону, після чого АТО відразу закінчиться.

"По той бік йде підготовка в затяжній війні. Зміцнюються всі передові позиції. Для опорників і бліндажів завозиться ліс - багато лісу, і багато мішків, деякі позиції "закочуються" у бетон, окопи риються у людський зріст. Я не пригадую, щоб раніше так ретельно противник зміцнював свої позиції. Це говорить про те, що вони нас побоюються і готуються до нашого наступу", - наголосив Мисягін.

Він припустив, що осінь і зима "будуть гарячими".

"Сила у нас там стоїть дуже велика. Укріплення наші на місці не стоять і потихеньку рухаються на схід по всій лінії фронту. Піхота окопи копає цілодобово. Нам би туди ще лісу і скоби побільше, було б все ідеально", - підсумував волонтер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...