З'явилися важливі деталі смертельної ДТП за участю олігарха Димінського

Власник футбольного клубу "Карпати" Петро Димінський все ж міг бути винуватцем смертельної ДТП поблизу Львова, коли його Mercedes, порушивши правила дорожнього руху, на шаленій швидкості протаранив Opel 26-річної дівчини.

Чи вбив Петро Димінський Наталю Трілу? / Колаж 24 Канал

Про це пише журналістка Вікторія Балицька на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Ми з Марічкою Кужик знімали там на телефони відео, і поруч слідчий спілкувався зі свідком – жінкою. Ми добре чули розмову. Ця молода жінка перед тим обурювалася, що це не той водій, що був за кермом. Слідчий просив її дати свідчення, розказати, хто насправді керував "Мерсом". Ми з Марічкою обидві чули, як та почала віднєкуватися. Що мовляв не знає як Димінський виглядає, що не бачила толком і таке інше", – зауважила вона.

За її словами, коли вони покинули місце ДТП, свідків того факту, що за кермом був Димінський – не було.

"Саме за кермом. Те, що там він в позашляховику сидів і таке інше – то не є в юридичній площині доказом, що він керував авто", – підкреслює журналістка.

Водночас брат загиблої Степан Мацевко наголошує, що Димінський все ж керував авто, а після ДТП, не надавши першої медичної допомоги його сестрі Наталі Трілі, "пересів у позашляховик Lexus (номерний знак ВС0222СК) і змився у невідомому напрямку".

Крім того, після цього, як родич загиблої, до авто олігарха підійшов його охоронець, який стверджував, що це він був за кермом Mercedes.

"Зіткнення було дуже сильним, з авто сестри не залишилося нічого, "Мерседес" злетів у кювет і врізався в дерево. Але чомусь на водієві, який стверджує, що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця. Також є свідки, які бачили, як Димінський пересідав у позашляховик. Тепер він максимально замітає сліди та уникає кримінальної відповідальності", – додає Степан Мацевко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...