Зіркова актриса накинулася на Мадуро і Марадону та підтримала венесуельську революцію (фото)

Телезірка написала, що диктатора Мадуро вже ніхто з поважних людей Венесуели підтримувати не хоче, тому той змушений шукати допомоги у таких, як Марадона.

Венесуельська актриса і журналістка Кетрін Фулоп, відома українським телеглядачам в першу чергу по ролі Барбари у фільмі "Пасіонарія - квітка пристрасті", підтримала революцію в своїй країні і різко розкритикувала президента Мадуро і підтримуючого його "короля футболу" Дієго Марадону, передають Патріоти України.

"Сьогодні вранці, коли я відкрила свої соціальні мережі, то виявила страшні фото руйнувань, все те, що відбувається в Венесуелі за ці дні (22 людини загинули, не рахуючи всіх порушень прав людини силами безпеки Мадуро). Треба негайно припинити це нещастя, в якому живуть венесуельці. Потрібно бути на боці демократії та відновлення братської і щедрою країни, якою завжди була Венесуела. Сьогодні я вирішила показати це зворушливе зображення Гуайдо, де у нього в руках фотографія нашого визволителя, а в небі відображені наші патріоти, які віддали свої життя за Венесуелу, і я залишаюся з нею", - написала Кетрін.Варто відзначити, що актриса регулярно критикує не тільки режим Мадуро, але і захищаючого його Дієго Марадону. Як відомо, аргентинський футболіст і венесуельський диктатор - давні друзі, які в усьому підтримують один одного. Якось раз під час чергового загострення політичної кризи в Венесуелі Дієго Марадона заявив про свою тверду підтримку Ніколаса Мадуро, і Катрін Фулоп, що працює журналісткою на радіо Vale 97.5, сказала наступне: "На якій війні ти зібрався воювати, хлопчик. Ти з тих, хто на словах лівий, а їси з рук правих. З твоїми позашляховиками, твоїми дружинами тут і там. Безглуздий уряд, з яким ні студенти, ні артисти не хочуть бути. Довелося їм дістати Марадону, не знаю, чому ... Мавпа працює за гроші. Не кажіть мені, що все це було безкоштовно".До слова, Кетрін Фулоп відома не тільки за ролями в кіно і журналістській роботі, але й участю в конкурсах краси. У 1986 році їй вдалося вийти у фінал конкурсу "Міс Венесуела".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...