"Зіркове жертвоприношення": Як столичний "бомонд" на бал збирався (фото)

В мережі висміяли стиль та вбрання українських зірок, яке вони обрали для урочистого заходу, організатором якого був глянцевий журнал.
Відповідні зображення були опубліковані на сторінці "Рагулі" в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

На заході зокрема були присутні Тіна Кароль, Слава Камінська (гурт "НеАнгели"), Камалія, Наталка Карпа та "Титановий Джексон", співачка Наталя Валевська, український ведучий Анатолій Анатоліч та інші.

"Місто засинає, прокидаються еліта і бомонд. 12 година ночі, саме час показати вам красу, до якої все не доходили руки і нервова система. Минулого тижня в Києві відбулося чергове нагадування про те, що в нашій країні "бал є бал", - написала автор публікації.

"Останнє, що я очікую побачити, коли дивлюся фотозвіти з різних "балів" - це візуалізацію фрази "схопили корчі". Проте, маємо, шо маємо", - відзначила вона.

"Одразу хочу вас налаштувати на те, що зараз оживе казка. Причому, як пафосно стверджують самі організатори, "загадкова" казка. Загадка, як на мене, тут одна - чому цей колгосп називають балом?" – спитали в мережі.

"Як тільки до кадру потрапила ідейна натхненниця балу, стало зрозуміло, що щось пішло не так. Вони промахнулися на две тижні. Це ж чистий кристалізований Геловін", - написали у спільноті.

На заході відрізнилися й співачка Наталка Карпа зі своїм чоловіком, ветераном АТО "Титановим Джексоном" Євгенієм Тереховим, які сфотографувалися на фоні купи цукерок.

"До Єгипту нам далеко, але свої піраміди і Клеопатра у нас вже є", - прокоментували "Рагулі".

"Підписи на стіні говорять за мене. Viva! Шедевр! Rowenta", - написали під фото організаторів.

Серед інших своїм вбранням вирізнялася відома українська дизайнер Юлія Айсіна. "Хороший костюм, виглядає ніби випадково обсипалася кокаїном, але це, власне, і пояснює сам ансамбль", - відзначили під фото.

Співачка Наталя Валевська вразила червоним бранням.

"Королева латексу", - зазначила автор. "Взагалі складалося враження, що гостей запрошували не на бал, а на вечірку "хвойди і вікарії", - написали під фото організаторів заходу з Тіною Кароль. "Вікаріїв, щоправда, я взагалі не знайшла, зате жінки всі були в переважно в образах. Ну і я розумію, як можна ховати те, що є найдорожчим з купленого у твоєму гардеробі", - додали в мережі під фото Слави Камінської.

"Хоча, як бачите, дрес-код таки був. Просто гостям не пояснили, що Cocktail не означає, що всі набухаються і буде все одно, хто в чому прийшов.Ти ізбранний! Але колічєство мєст на парковкє огранічєно. Таки дійсно казка! У тій її частині, де карета перетворюється на гарбуз", - підкреслили "Рагулі".

Мережу також вразили ведучий Анатолій Анатоліч з дружиною.

"І от я дивилася на декого з гостей і намагалася зрозуміти, що змусило їх вдягнутися так, ніби оце картоплю тільки-но копали, якщо у запрошенні вказано "коктейльний дрескод", - написали під їхнім фото.

"Втім запрошених танцівниць попросили вдягнутися так, щоб на їхньому фоні гості виглядали виграшно. Ну звичайно, як ще можна виглядати на фоні геноциду хом'ячків, що пішли на ці рідюсінькі, не побоюся цього слова, "боа", - прокоментували в спільноті.

"Але у випадку з деякими гостями все одно не помогло. Вечірка клубу анонімних ексгібіціоністів", - написали під фото. "Зате знаєте, останнім часом чоловіки посилено доводять, що вони таки сильна стать! Голі литки у листопаді - це подвиг", - написали в мережі. "Все-таки з такими мужніми чоловіками і їхніми голими литками наша країна непереможна!" - додала автор.

Серед чоловіків своїм стилем вирізнилися учасники музичного гурту Emotion. "Сліпий П'ю теж завітав", - написали під їх фото.

"Камалія як завжди прийшла і показала, що ніякі гроші не допоможуть виглядати дорого, якщо ти створена для іншого. Навіть якщо майже загорнутися у безпечний чорний колір, щоб гармоніювати з радикально чорним волоссям чоловіка", - відзначили у спільноті.

"А взагалі часом все виглядало як жертвоприношення", - заявили у спільноті.

"Хоча жертвоприношення не спрацювало і бал все одно був більше подібний до дискотеки початку 90-х", - вирішила автор публікації.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...