Зірковий співак 90-х став жертвою нападу у квартирі Примадонни

Алла Пугачова настільки звикла до звання Примадонни і загального обожнення, що в якийсь момент навіть перестала дивуватися появі непроханих гостей у своїй квартирі.
Зірка 90-х співак Сергій Мінаєв в ефірі російського шоу "Вихід у люди" розповів, що постраждав від неадекватної фанатки, намагаючись захистити Аллу Пугачову. Розлючена жінка несподівано проникла в квартиру Примадонни і вела себе неадекватно, передають Патріоти України.

Алла Пугачова настільки звикла до звання Примадонни і загального обожнення, що в якийсь момент навіть перестала дивуватися появі непроханих гостей у своїй квартирі. Свідком одного з таких випадків став музикант Сергій Мінаєв. Після нападу в її квартирі артист обходить стороною фанатів Пугачової.

"Іду я якось у гості до Алли Борисівні Пугачової. Заходжу в її квартиру на ще тоді вулиці Горького. Сидимо з нею, розмовляємо, обговорюємо творчі проблеми. У цей момент вривається чоловік у кімнату і стрибає на Аллу Борисівну. Бачачи, що він починає робити на неї затяжний стрибок, я встаю у нього на шляху. Він вчепився в мене, почав мене душити, відтягає мене в бік. Ми з ним довго боремося, а він здоровий, але впоралися, хтось мені допоміг. Його виводять. А Пугачова його заспокоює, чомусь називаючи його жіночим ім'ям: "Зіночка, не хвилюйся, все нормально", — згадує співак.

Після того, що сталося Мінаєв довго не міг прийти до тями від шоку, а ось Аллі Борисівні подібне було не в новинку. Як виявилося, Примадонна прекрасно знала нападницю і давно звикла до витівок.

"Потім Алла Борисівна бере якусь вазу величезно коштовну, розбиває її об підлогу, і ця "Зіна" заспокоюється. З'ясувалося, що це знаменита прихильниця, яка працювала бригадиром на заводі "ЗІЛ". Вона якось прорвалася, а я поліз, виявилося, не треба було. Алла Борисівна мені сказала тоді, що вона добра насправді, даремно я її чіпав. Але я, чесно кажучи, подумав, що це маніяк якийсь", — розповів Мінаєв.

Дізнавшись правду про наполегливу фанатку, Мінаєв став ще більше поважати Пугачову. На його думку, так делікатно спілкуватися з дивними особистостями може тільки неймовірно мудра людина.

Джерело: РБК-Styler
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...